uitvallen bij internet radio

Gestart door RedHenk, mei 29, 2015, 18:32:53

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 3 gasten bekijken dit topic.

RedHenk

Hallo Marantz experts
Sinds een half jaar de SR-7008 in ons bezit, en dit bevalt super
Nu sinds een aantal weken viel deze in storing, lampje knipperde 2x per seconden , en na de hoofdstroom er af gehaald te hebben en een half uur wachten kwam er weer leven in. Dit heeft zich een aantal maal herhaald . Het gebeurt echter alleen bij internet radio !
Bij afspelen van flac muziek van een server niets geen last , terwijl dit ook via netwerkkabel loopt. Mijn installatie word via 4 fans gekoeld en blijft dus keurig op temperatuur.
Is er iemand die enig idee heeft hoe dit op te lossen?

RedHenk


i2Paq

Het feit dat licht sneller gaat dan geluid kan mogelijk verklaren dat iemand een helder licht lijkt, totdat hij begint te praten...

RedHenk

Het probleem was dus een aantal maanden daarvoor bewerkstelligd , bliksem inslag ! toen een aantal zaken vernieuwd en alles werkte weer naar behoren. Maar na aanschaf van deze Marantz dus problemen met uitvallen, ook had ik plots op een ander apperaat wat hierop aangesloten was even geen internet , na veel zoeken en meten was er dus een ethernet splitter beschadigd die dus een piek gaf of zo, maar na vervanging van deze splitter ,en nu een aantal maanden verder is het probleem niet meer terug gekomen.