Denen AVRX2000 en android app

Gestart door ceeshed, augustus 25, 2013, 13:33:55

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 2 gasten bekijken dit topic.

ceeshed

Bij de verbinding tussen mijn Samsung tablet en de denon X2000 receiver wordt er niet automatisch een verbinding gemaakt. De app reageert met de melding dat het apparaat dan een vast IP adres waar je een verbinding mee kunt maken. De tablet zit in het netwerk. De receiver ook en toch krijg ik vrvolgens de melding dat het ingegeven IP adres ongeldig is. Heeft iemand een idee wat er aan de hand kan zijn?

Alvast mijn dank.

Gr oet Cees

Pieter

De Denon App communiceert nog steeds niet met de Denon AVR X2000. Ik vraag me af of de app via een specifieke poort toegang krijgt tot de Denon. Zo ja, welke zou dat dan moeten zijn. De netwerk diagnostics geeft alleen foutmeldingen. Vanuit de receiver kan ik wel gewoon communiceren met de afstandsbediening met het netwerk en de NAS communiceren. Het is alleen de app die niet werkt
Alles zit in hetzelfde netwerk. Derouter laat alle aangesloten apparaten zien. De Denon is zichtbaar, de tablet ook en de smartphone ook. Ze hebben allemaal een IP adres in het netwerk 192.168.2.... De router is er één van KPN (alles in één netwerk). Met mijn leverancier ben ik al twee weken aan het mailen, maar het heeft er alle schijn van zij niet weten wat het probleem is zodat ook zij mij niet kunnen helpen.

Via dit forum kreeg ik tot nu toe geen enkele reactie. Ik ben toch wel een beetje teleurgesteld in de support en het jammer dat er geen enkele respons komt. Ik hoop dat dit lijntje, tussen de rest, genoeg opvalt om een waardevolle reactie op te roepen.

Alvast bedankt en een groet Cees

jrm

Denon? Dit is een Marantz forum,  :wink:

Nee, sorry alle merken zijn welkom, ik denk dat de know how meer in de geluidshoek zit dan in computertaalhoek.
Mogelijk dat plaatjes van de meldingen iemand wat zegt, of anders op een buurforum die meer gespecialiseerd is in digitale verbindingen in relatie tot home cinema.

In ieder geval succes verder!

ceeshed

In elk geval bedankt voor je bericht