Audio streamer/Multi media streamer

Gestart door KayaRahnee, augustus 18, 2012, 12:14:36

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

KayaRahnee

Citaat van: KayaRahnee op januari 25, 2013, 21:05:26
Het één is nog maar nauwelijks geïnstalleerd en, nu we toch bezig zijn beginnen we al maar met wat anders .
Voor het onderdeel "gebruiksgemak" een simpel tablet Bluetech MID 700G (android) op proef gekregen als test om eventueel over te gaan tot aankoop van een tablet of wat anders.
Ik dacht me hiermee wat te gaan amuseren en  het werken met tablet als bedieningsapparaat
te ervaren.
Ik zou Squeeze commander app. gaan installeren.
En wat hadden jullie gedacht, alsof het hier altijd zo moet zijn .........  wil niet lukken.
Al via verschillende mogelijkheden geprobeerd, wat ik ook doe, elke poging tot downloaden gaat via Google Play en daar houd het dan op, steeds dezelfde melding "U heeft de app Google Play Store app. (het witte app-pictogram met de boodschappentas) niet geopend op uw apparaat met dit e-mail account" enz ......
Wanneer ik op de Tablet naar App. market ga word daar gevraagd om in te loggen, maar dat lukt niet.
Tot mijn grote verbazing valt het me op dat, zodra ik begin met het ww. in te geven, de wireless verbinding uitvalt.
Terug naar fabrieksinstellingen gezet maar ook dat bracht geen oplossing.
'T is duidelijk dat een gewone huis- tuin- en keuken PC gebruiker die ik ben dit niet gaat kunnen oplossen.
Ik kan alleen maar hopen dat , wanneer ik ooit een Nexus of wat anders zal  kopen, het daarmee wel zal lukken.

Ter  informatie even het uiteindelijke resultaat bekent maken van het installeren van de Squeeze commander op deze tablet:
De Bluetech Tablet is definitief terug in de verpakking gestoken, installatie zou eventueel wel gekund hebben via een ingewikkeld procedé maar dan zou het niet zeker zijn of het zou werken, naar het schijnt een hele klus met natuurlijk de daaraan verbonden kosten heeft ons (zaakvoerder PC buurtwinkel en ik) doen besluiten om dit niet te doen.
Amps: Aiyima a07 / Douk Audio D2 / Externe Power Supply / Switch: Nedis Manual 4 port / Streamer: Bluesound Vault 2i / DAC: Eastern Electric MiniMax Plus / Speakers: Magnepan .7 / Draadjes Speakers:  DNM Solid Core /
Interlinks: Sommer Luna Classique.

KayaRahnee

#226
Reeds geruime tijd zoek ik info over DAC's.
De Eastern Electric MiniMax Plus stond samen met nog anderen op mijn interesse lijstje.
Per toeval kwam ik erachter dat de hoofdverdeler van Eastern Electric voor de BeNeLux niet ver van mij vandaan woonachtig was, lekker makkelijk voor mij vermits ik geen eigen wagen heb.
Ik heb toen contact gehad met deze man maar deze reageerde steeds erg laat op mijn vraag om een luister afspraak te maken, zodoende is deze afspraak niet doorgegaan,  zou ik dit voorjaar gaan doen.
Hij maakte mij duidelijk dat de Eastern Electric MiniMax Plus DAC moeilijk te verkrijgen was, zelf zou hij slechts 2 DAC's in voorraad hebben gehad.......... wou ik er eentje hebben moest ik snel beslissen of erg lang wachten. 
Ik had me toen voorgenomen dat, indien er eens een Eastern Electric DAC tweedehands zou worden aangeboden ik het risico zou nemen om deze "blind"te kopen, zeker niet mijn principe en misschien ook niet slim maar........tot mijn grote verbazing zag ik deze week per toeval een Eastern Electric MiniMax Plus DAC tweedehands te koop, en wat me niet snel overkomt gebeurde, mijn nieuwsgierigheid deed mij besluiten om een poging te wagen ....... een bod uitgebracht en ..... visje gevangen.
De Eastern Electric MiniMax Plus DAC zal hier eerstdaags worden afgeleverd.
Slechts één iemand heeft mij ooit verteld dat het buisje in de DAC
nutteloos zou zijn en dat de DAC zijn meerprijs voor het buisje niet waard zou zijn..... voor de rest steeds lovende kritieken gelezen.
Natuurlijk zal ik zelf moeten ondervinden of de Eastern DAC voldoet aan mijn eisen m.b.t. de klankkleur.....ik ben benieuwd.
Amps: Aiyima a07 / Douk Audio D2 / Externe Power Supply / Switch: Nedis Manual 4 port / Streamer: Bluesound Vault 2i / DAC: Eastern Electric MiniMax Plus / Speakers: Magnepan .7 / Draadjes Speakers:  DNM Solid Core /
Interlinks: Sommer Luna Classique.

JohnWx

Ik heb mijn Android 4 tablet alweer verkocht.
Leuk voor niet online ? maar als je Ziggo heb en dan ook nog zo een Ubee kastje bepaald het kastje of hij een signaal krijgt of niet
Om een filter te doen werken moeten er natuurlijk wel storingen aanwezig zijn, Tja dat is wel een dingetje.