Nieuwe functies op website!

Gestart door Maurice, januari 21, 2008, 18:57:41

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Maurice

Ik weet niet of jullie allemaal de ontwikkelingen op de website bijhouden, maar Paul (dmeerpa) is momenteel erg productief  notworthy

Inmiddels is er de basis gelegd voor een woordenboek, waar allerlei termen worden uitgelegd. Deze moet natuurlijk nog wel verder worden gevuld.
De reviews zijn op een andere/betere manier georganiseerd.
En de basis is gelegd voor de apparaten databank!

We gaan snel bekijken hoe we dit willen gaan vullen!
Rev. Maurice
Ordained Dudeist Priest at Dudeism, the Church of the Latter-Day Dude

dmeerpa

Sinds deze middag is het mogelijk RSS (Real Simple Syndication of Rich Site Summary) te onvangen van onze site.

RSS wordt vooral gebruikt bij weblogs, forums of nieuwssites om telkens op de hoogte te kunnen zijn van het laatste artikel/nieuws.

RSS-bestanden zijn te lezen via een speciale RSS-lezer, maar kunnen ook via speciale websites worden gelezen. RSS-lezers zijn er in vele soorten en smaken, betaald en niet betaald, onder meer voor Linux, Macintosh en Windows. De huidige generatie Netscape- en nauwverwante Mozilla-browsers ondersteunt RSS, zo bevat Mozilla Firefox een ingebouwde RSS-lezer met de naam 'Live Bookmarks' en kan men vanaf Mozilla Firefox 2 ook kiezen om de RSS-feeds met een externe lezer te lezen (het icoontje rechts achter de URL van de website in de adresbar). Opera ondersteunt RSS al vanaf versie 8. Ook de, met Mac OS X meegeleverde,  Safari-browser van Apple bevat een ingebouwde RSS-lezer, net als Internet Explorer 7.

Het is de gemakkelijkste manier om altijd op de hoogte te zijn van alle nieuwigheden op onze internetsite. Dergelijke RSS bestaat reeds geruime tijd voor ons forum.

U kan deze links (wij ondersteunen verschillende versies), linksonderaan terug vinden onder de menuoptie Syndicate. Momenteel zijn deze enkel beschikbaar in het Nederlands.
Marantz Cinema 40, SACD 30n
Rotel RB-991
X-box Series X (KODI)
Chromecast met Google TV
Pioneer PDP-6080D
Zone 1 : Wharfedale Elysian 4, Opus Tri-Center, 4 x Opus Tri-Surround, SVS PB12+
Zone 2 : Boston Acoustic A25

TE KOOP:
Dune HD Max
Wharfedale Opus 2

Maurice

 notworthy notworthy

Het forum zelf kent trouwens ook RSS feeds!
Rev. Maurice
Ordained Dudeist Priest at Dudeism, the Church of the Latter-Day Dude