Proberen uit te vinden van de waarde van Marantz 2325 en 2215

Gestart door Stac, april 06, 2015, 06:38:09

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Stac

Hallo daar. Sorry ik ben niet goed met de Nederlandse taal, maar er lijkt niet te veel fora zijn voor Marantz Ontvangers dus ik dacht dat ik zou dit een schot. Ik kreeg twee Marantz ontvangers van mijn vader te verkopen en ik heb geprobeerd om de waarde van deze ontvangers te bepalen, maar het lijkt erop dat de prijzen online variëren.

Ik heb een Marantz 2325 en 2215 ontvanger.

De 2325 lijkt goed te werken. De blauwe lichten aan de voorkant van de ontvanger werkt met uitzondering van de twee wijzerplaten aan de linkerkant .. Ik heb de houten kast voor deze eenheid, wc 43, in goede staat met originele doos. Ik heb niet de originele doos voor de 2325 ontvanger. Het toestel moet een soort van tune up waarschijnlijk omdat we het niet hebben gebruikt voor meer dan 10 jaar.

De andere eenheid is 2215 en de conditie is niet zo goed. De werkelijke eenheid is in goede staat, maar er is wat statisch met de sprekers en het waarschijnlijk is behoefte aan een nieuwe antenne of een soort van tune up. Alle lichten aan de installatie werken.


Sorry voor de lange write up. Was gewoon benieuwd of je me kon helpen bepalen hoeveel deze twee ontvangers zijn de moeite waard. Bedankt voor je hulp.

RM3100

Voor de 2325 (in goede staat) 750 euro.
Voor de 2215 50 euro.

Stac

Bedankt voor het antwoord RM3100. Doet de prijs voor de 2325 omvatten de prijs voor de wc 43 kabinet ding of zou dat meer op de top van die € 750? Doet ook met de originele doos, dat het in veel kwam toe te voegen aan de waarde?

Zou de 2325 I beschreven worden beschouwd goede staat denk je of zou het misschien worden beschouwd als een beetje minder, omdat het heeft een uitgebrand licht en niet is onderhouden voor meer dan 10 jaar?

Nogmaals bedankt voor de reacties jongens. Ik weet dat mijn berichten zijn waarschijnlijk moeilijk te lezen, want ik ben met behulp van Google Translate om ze te maken. Bedankt voor uw tijd.

RM3100

Een apparaat dat werkelijk geen enkel krasje of andere beschadiging heeft, niet vervuilt is en een woodcase heeft die er nog perfect uitziet kan best nog aardig wat meer opbrengen. Dat er een lampje kapot is maakt niet zoveel uit.