eindversterker

Gestart door Paartje, mei 26, 2014, 21:47:58

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

hallo allemaal.Ik ben nieuw hier en heb een vraag over een eindversterker . Ik heb sins kort een nieuwe marantz sr 7007 aangeschaft met de nieuwe silver line 8 van monitor audio back en center speaker practige set . alleen nou wil ik in de toekomst een ei

..
0 (0%)
..
0 (0%)

Totaal aantal stemmen: 0

Paartje


thanatos

"alleen nou wil ik in de toekomst een ei"

Kip kopen  :-D :-D

Welkom  8-)

Paartje

hahah ja lekker dom inderdaad ik ben ook nieuw hier en kom er nog niet helemaal uit  violent1. maar om me vraag duidelijk te maken zal ik verder gaan .Ik heb een nieuwe set monitor audio boxen de silver 8 front speakers achter de silver rxfx en de center speaker draaiend op me marantz sr 7007 .nou was me vraag ik wil in de toekomst uitbreiden voor een eindversterker en welke dan het beste past bij mijn set . alvast bedankt

100%Marantz

En waarom wil je een eindversterker, is de SR7007 niet goed?
marantz, what else?

Paartje

jawel ben zeer tevreden .Maar ik denk dat  stereo  nog wel wat zuiverder kan met een eindversterker er tussen

Paartje

of is dat eigelijk niet nodig extra vermogen

SB_Marantz

Van en of met meer vermogen wordt het geluid niet zuiverderderder.  :-o
Facts count.




CLASSICMARANTZ@GMAIL.COM

Maus

Wat is de bron? Cd speler of telefoon met mp3?

Paartje

Ik speel me muziek van me telefoon , of me laptop met HDMI alvast bedankt voor jullie reacties

160393

Bron, luidsprekers en akoestiek zijn meest bepalend voor tevredenheid. Jouw speakers zijn prima. Jouw akoestiek kan ik niets over zeggen, maar jouw bron durf ik in twijfel te trekken. Hoe bevalt de muziek jou met een CD?

Vanaf een bepaald niveau versterken alle versterkers en kun je besluiten om het uiterlijk van het apparaat mee te laten wegen in aanschaf.

Maak je gebruik van een sub? Dus 2.1? Indien ja, zet je mains eens op small en regel je sub goed in. (Makkelijker gezegd dan gedaan hoor). Nu ontlast je je main-versterkerkanalen van het laag (wat toch meer vermogen kost))

Groet,

Edit: Ik zie nu dat dit mijn eerste post op dit forum is. Sorry, ik ben al jarenlang lid op meerdere fora, ik stel mij tzt voor)