SR4400 tijdelijk volumeprobleem

Gestart door R170, mei 08, 2007, 13:27:28

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

R170

Al enige jaren een SR4400 receiver in het bezit. Korte tijd nadat garantie verlopen was (zul je altijd zien  :x) begonnen er problemen met het volume op te treden. Enige minuten na inschakeling wordt het volume van het linker en/of rechterkanaal veel zachter. Na verloop van tijd (als alles opgewarmd is?!?) is het volume weer normaal op beide kanalen. Contact met verkopende winkel gehad en zij adviseerden om de linker en rechter speaker om te wisselen  :?. Wonder boven wonder verhielp dit het probleem voor korte tijd. Maar na verloop van tijd komt dit probleempje gewoon weer terug.

Iemand enig idee wat hier aan de hand is?

Maurice

Ik weet wel dat dit in het apparaat zelf zit en niets met de speakers te maken heeft. Mogelijk ergens een slecht contactje?
Wat is kort na de garantie? Marantz geeft twee jaar maar desondanks mag je een redelijke levensduur verwachten. Lijkt mij dat je je leverancier (niet Marantz) wel op service kan aanspreken. Meestal zullen zij zich beroepen op fabrieksgarantie, maar daar heb jij als consument niets mee te maken.
Rev. Maurice
Ordained Dudeist Priest at Dudeism, the Church of the Latter-Day Dude